Matematik
Hjælp til at forstå!!
27. februar 2007 af
Papa_roach (Slettet)
Hej jeg vil gerne have hjælp til at helt forstå hvad der sker i denne opgave…
Dette oplyses:
f(a)= x^2 => f’(a) = 2x
jeg skal nu finde den lineære tilnærmelse hvor man bruge denne formel
Delta (a) = f(a+dx)-f(a)
Ved at indsætte oplysningerne i denne formel får man
Delta (a )= f(x^2+dx)-f(x^2) = 2xdx
Jeg vil gerne have forklarede det sidste lidt nærmere, så jeg er sikker på at jeg helt forstår det..
På forhånd tak
Dette oplyses:
f(a)= x^2 => f’(a) = 2x
jeg skal nu finde den lineære tilnærmelse hvor man bruge denne formel
Delta (a) = f(a+dx)-f(a)
Ved at indsætte oplysningerne i denne formel får man
Delta (a )= f(x^2+dx)-f(x^2) = 2xdx
Jeg vil gerne have forklarede det sidste lidt nærmere, så jeg er sikker på at jeg helt forstår det..
På forhånd tak
Skriv et svar til: Hjælp til at forstå!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
