Matematik

Log - opgaver (;

27. februar 2007 af Sannaen (Slettet)
Rettelse (: ?

1
a) log(107000) = 5.03
b) In(0.0371) = 1.09
c) log(0.1) = -1
d) In(150) = Den kan ikke regnes ?!

2
a) log7(20) = 1.54
b) log16(100) = 1.66
c) log2(60) = 5.91
d) log8(150) = 2.41
e) log6(4) = 0.77

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2007 af Romulus (Slettet)

Hvad er formålet med denne tråd??

Svar #2
27. februar 2007 af Sannaen (Slettet)

Rettelse = at få rettet

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2007 af Romulus (Slettet)

Ok, men går da ud fra, at du har regnet opgaverne vha. en lommeregner og så har du vel selv tjekket svarene...

Svar #4
27. februar 2007 af Sannaen (Slettet)

(: Jo det har jeg..

Men er blevet meget itvivl, om jeg har gjort det rigtigt (altså rigtig fremgangsmåde)?

eks. skal jeg i 1d udregne:
In(150)
Men får intet resultat? Den skriver simpelthen Erro.. Så.. et eller andet er der ihvertfald ivejen

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. februar 2007 af Romulus (Slettet)

Det er jo heller ikke In mel Ln, den naturlige logaritme..

ln(150) = 5.011

Svar #6
27. februar 2007 af Sannaen (Slettet)

(: hehe, eej Tusind tak .. tsk tsk så læste jeg forkert og forstod slet intet.


Skriv et svar til: Log - opgaver (;

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.