Matematik
matematik
28. februar 2007 af
line-jensen (Slettet)
er der nogen der kan fortælle mig formlen til den opgave? på forhånd tak
der blev indsat 1500 kr. på en konto. de første 3 år var den årlige rente 7,5%. hvad stod der på kontoen efter disse 3 år?
der blev indsat 1500 kr. på en konto. de første 3 år var den årlige rente 7,5%. hvad stod der på kontoen efter disse 3 år?
Svar #2
01. marts 2007 af gahle (Slettet)
r=0,075
Kn=1500kr
n=3
indsæt og du har svaret. Du kan finde et program med denne ligning på siden under fagsider..
Kn=1500kr
n=3
indsæt og du har svaret. Du kan finde et program med denne ligning på siden under fagsider..
Skriv et svar til: matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
