Matematik
Areal og bestemt integral
06. marts 2007 af
Søren_P (Slettet)
Hej..jeg er stødt ind i lidt af en mur med denne opgave..håber i vil hjælpe mig...Opgaven lyder som følgende:
Funktionen f er givet ved f(x) = x^3 - 9x
For visse værdier af a afgrænser linjen med ligningen y=ax og grafen f en punktmængde i 4. kvadrant. Bestem a, så arealet af denne punktmængde bliver 4.
håber i vil hjælpe..på forhånd tak!!
Funktionen f er givet ved f(x) = x^3 - 9x
For visse værdier af a afgrænser linjen med ligningen y=ax og grafen f en punktmængde i 4. kvadrant. Bestem a, så arealet af denne punktmængde bliver 4.
håber i vil hjælpe..på forhånd tak!!
Skriv et svar til: Areal og bestemt integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
