Matematik
vinkel POR
08. marts 2007 af
Jelly (Slettet)
Hej,
Vi får at vide at en koordinatsystem med begyndelsespunkt O har en ret linje m og en given parameterfremstilling.
Vi får endvidere opgivet et punkt R.
Hvis man skal bestemme koordinatsættet til det punkt P på m, hvis POR er ret, kan man så ikke bare hatte punktet R?
Fx R=(5,2)
hatter den og får R=(-2,5), er det så ikke koordinatsættet der opfylder kravet?
Håber nogen kan hjælpe, hvis det er forkert
På forhånd tak,
Vi får at vide at en koordinatsystem med begyndelsespunkt O har en ret linje m og en given parameterfremstilling.
Vi får endvidere opgivet et punkt R.
Hvis man skal bestemme koordinatsættet til det punkt P på m, hvis POR er ret, kan man så ikke bare hatte punktet R?
Fx R=(5,2)
hatter den og får R=(-2,5), er det så ikke koordinatsættet der opfylder kravet?
Håber nogen kan hjælpe, hvis det er forkert
På forhånd tak,
Skriv et svar til: vinkel POR
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
