Matematik

Matematik

09. marts 2007 af AuinK (Slettet)
Guddaw...
Jeg er gået i stå ved et stof som hedder Sinus og Cosinus.. Kan I hjælpe mig?

På forhånd mange tak...

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Synes du ikke selv at det er et meget intetsigende indlæg du der har postet?

Du skal være MEGET mere konkret!

Svar #2
09. marts 2007 af AuinK (Slettet)

http://peecee.dk/?id=33365
ø3
Jeg er gået i stå.

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#2:
Det er for utydeligt til at jeg kan læse det! Skriv problemet her i forummet.

Svar #4
09. marts 2007 af AuinK (Slettet)

ja.
Grundrelationen for Cosinus og sinus
For et vilkårligt gradtal v gælder, at cos^2 v + sin^2 v = 1
ø3: Anvend grundrelationen til at bestemme:
a) sin v, når cos v = -0,3
b) cos , når sin v = 0,4
Kontroller resultaterne på en enhedscirkel.

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. marts 2007 af mathon

cos^2 v + sin^2 v = 1

sin(v) = +/-sqr[1-cos^2(v)]


cos(v) = +/-sqr[1-sin^2(v)]

Svar #6
09. marts 2007 af AuinK (Slettet)

mathon forstår det ikke??

Brugbart svar (0)

Svar #7
09. marts 2007 af mathon

sqr = square root = kvadratroden

cos^2(v) =(cos(v))^2 og tilsvarende med sinus


1) sin(v) = +/-sqr[1-(-0,3)^2] = +/-0,953939

2) cos(v) = +/-sqr[1-0,4^2] = +/-0,916515

Brugbart svar (0)

Svar #8
09. marts 2007 af Doven stræber (Slettet)

Auink..

Sikker på at du går i folkeskole?

Og er det en ny eller gammel opgave

Brugbart svar (0)

Svar #9
09. marts 2007 af Doven stræber (Slettet)

For en som siger at han ikke er dig har lige skrevet til mig over msn, med nøjagtig samme spørgsmål. Og han siger at han går på HG. Og at det er en gammel opgave, som han pludselig fik lyst til at lave..

Syntes bare at det er et mærkeligt sammentræf.

Svar #10
09. marts 2007 af AuinK (Slettet)

#7 tak
#8 Jeg går på 1.g stx.
Jeg fik opgaven i dag.

Brugbart svar (0)

Svar #11
09. marts 2007 af Doven stræber (Slettet)

Ja. Du må meget undskylde. Du må ikke tage det som et krydsforhør eller noget, men hvad skate der med HF? https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=279881

Svar #12
09. marts 2007 af AuinK (Slettet)

11 # Jeg tog ikke HF. Jeg tog stx. Min gamle dansklærer eklærede mig egnet :) Så der var ingen problemer.

Brugbart svar (0)

Svar #13
09. marts 2007 af Doven stræber (Slettet)

ok. så er du begyndt her efter nytår?

Svar #14
09. marts 2007 af AuinK (Slettet)

ja, det kan man godt sige.

Brugbart svar (0)

Svar #15
09. marts 2007 af Doven stræber (Slettet)

Har de ikke en masse fag på stx som du mangler fra HG?

Brugbart svar (0)

Svar #16
09. marts 2007 af Doven stræber (Slettet)

Ja.. jeg ved godt at mine spørgsmål er ret off-topic. men jeg er bare ret overbevist om at du går i samme klasse som ham der har skrevet til mig.

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.