Matematik
Har brug for hjælp!
12. marts 2007 af
bobop (Slettet)
Ved nogen hvordan dette regnes ud?
Brug diskriminanten til at løse ligningen x^2+x-6=0
På forhånd tak.
Brug diskriminanten til at løse ligningen x^2+x-6=0
På forhånd tak.
Svar #1
12. marts 2007 af Kurro (Slettet)
diskriminanten, d= b^2-4ac
hvor a,b og c kommer fra
ax^2+bx+c=0
hvor a,b og c kommer fra
ax^2+bx+c=0
Svar #2
12. marts 2007 af bobop (Slettet)
Det forstår jeg intet af.. Kan du ikke lige prøve at opstille stykket engang??
Svar #3
12. marts 2007 af Kurro (Slettet)
fra din ligning ses,
a=1
b=1
c=-6
således udregner vi d
d=1^-4*1*(-6)
Dette regner du så ud. er d0 er der to løsninger. Disse er der også et udtryk for, som du bare skal indsætte i.
a=1
b=1
c=-6
således udregner vi d
d=1^-4*1*(-6)
Dette regner du så ud. er d0 er der to løsninger. Disse er der også et udtryk for, som du bare skal indsætte i.
Skriv et svar til: Har brug for hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
