Matematik
Vektor Opgave 3.066b
12. marts 2007 af
JonasJonas (Slettet)
Mangler denne sidste delopgave i en aflevering til i morgen, håber nogle kan hjælpe.
- - - - - - - - - - - - - - - -
I en orienteret plan er der givet to vektorer a og b, om hvilke det oplyses, at:
a = 6,
b = 2
og skalarproduktet a*b = 6
Beregn de værdier af tallet t, for hvilke |a+t*b| = 14
- - - - - - - - - - - - - - - -
- På forhånd tak
- - - - - - - - - - - - - - - -
I en orienteret plan er der givet to vektorer a og b, om hvilke det oplyses, at:
a = 6,
b = 2
og skalarproduktet a*b = 6
Beregn de værdier af tallet t, for hvilke |a+t*b| = 14
- - - - - - - - - - - - - - - -
- På forhånd tak
Svar #1
12. marts 2007 af blackduck (Slettet)
Et sted i din lærebog må du kunne finde nogle regneregler for skalaprodukter. Der gælder at a+tb=t(a*b). Du skal altså blot finde de værdier for t, for hvilke |t*6|=14
Svar #2
12. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Når du skriver a = 6 og b = 2, mener du så længden af vektorerne?
Når du skriver a = 6 og b = 2, mener du så længden af vektorerne?
Svar #3
12. marts 2007 af blackduck (Slettet)
argh, glem det jeg skrev i #1. Læste ikke dit indlæg ordentligt. Det gælder naturligvis kun hvis det er a*tb.
Skriv et svar til: Vektor Opgave 3.066b
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
