Matematik
Intergral opgave
12. marts 2007 af
egon86 (Slettet)
Er løbet ind i problemer med denne opgave.
Vis at intergralet af f(x)= (x+1)*e^2x
Giver F(x)= (0,5x+0,25)*e^2x + 1
Vi ved at F(0)=1,25
Egon
Vis at intergralet af f(x)= (x+1)*e^2x
Giver F(x)= (0,5x+0,25)*e^2x + 1
Vi ved at F(0)=1,25
Egon
Svar #2
12. marts 2007 af Mester_Bean (Slettet)
Du skal vel bare benytte dig af integrationsprøven.
Er F'(x) = f(x) ??
Er F'(x) = f(x) ??
Skriv et svar til: Intergral opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
