Matematik
en vektor opgave!haster!
16. marts 2007 af
warez (Slettet)
Hej! Sidder lige med en vektor opgave og er gået lidt i stå.
I et koordinatsystem i planen er der givet et punkt A(7.5) og to vektorer:
a = (2 29) og b= (-5 12)
Jeg skal finde de værdier af tallet t, for hvilke arealet af det parallelogram, som udspændes af (vektor)b+ta(vektor) og ( vektor)b er lig med 676.Nogen hint?
Hej! Sidder lige med en vektor opgave og er gået lidt i stå.
I et koordinatsystem i planen er der givet et punkt A(7.5) og to vektorer:
a = (2 29) og b= (-5 12)
Jeg skal finde de værdier af tallet t, for hvilke arealet af det parallelogram, som udspændes af (vektor)b+ta(vektor) og ( vektor)b er lig med 676.Nogen hint?
Skriv et svar til: en vektor opgave!haster!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
