Matematik

maximum og minimum

17. marts 2007 af anette10 (Slettet)
hvis der i en opgave står at man skal tegne en graf med Max f(x)= 4 er det så ikke rigtig at det betyder at y-værdien skal være 4?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2007 af JonasMeldgaard (Slettet)

Jep.

Svar #2
17. marts 2007 af anette10 (Slettet)

okay, kan det så ikke passe at det ikke kan lade sig at lave følgende opgave, fordi man ikke kan tegne min f, når den skal have en y-værdi på minus tre og Vm kun går fra minus to til 4 g
tegn en graf med følgende egentskaber.
Dm)-3:4) Vm(-2:4) Max f=4 og min F=-3

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2007 af JonasMeldgaard (Slettet)

Jo . Vm(f) holder ikke helt . grafen burde i dette tilfælde give mening i intervallet Vm(f)=[-3;4]

Skriv et svar til: maximum og minimum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.