Matematik
differentiering.
18. marts 2007 af
karlmarx (Slettet)
find toppunkter og find ud af om de er max eller min for funktionen: f(x)=48x*x^-4
nogle der kan hjælpe med den ?
nogle der kan hjælpe med den ?
Svar #3
18. marts 2007 af mathon
så brug det!!!
f(x) = 48x*x^-4 =48*x^(1+(-4))
f(x) = 48*x^(-3)
f'(x) = 48*(-3)*x^(-3-1)
f'(x) = -144x^(-4)
f'(x) = 0...........
f(x) = 48x*x^-4 =48*x^(1+(-4))
f(x) = 48*x^(-3)
f'(x) = 48*(-3)*x^(-3-1)
f'(x) = -144x^(-4)
f'(x) = 0...........
Svar #4
18. marts 2007 af karlmarx (Slettet)
jeg har prøvet..
f'x=-3x^-4+48
f'x=0=>
-3x^-4+48=0
x=0.5 v -0.5 er det korrekt ?
f'x=-3x^-4+48
f'x=0=>
-3x^-4+48=0
x=0.5 v -0.5 er det korrekt ?
Skriv et svar til: differentiering.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
