Matematik
ligning
29. marts 2004 af
Niksen29 (Slettet)
hej ville bare spørge om den er rigtig da ligninger ikke er min stærke side.
2(x-3)=3(x+1)
x=-3
det har jeg fået det til i må meget gerne rette mig hvis det er forkert:-)
2(x-3)=3(x+1)
x=-3
det har jeg fået det til i må meget gerne rette mig hvis det er forkert:-)
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
