Matematik
Forklar: F'=(-x/(x+y))
20. marts 2007 af
JonasMeldgaard (Slettet)
Hey!
Jeg sidder med en opgave om phi og jeg skal nu forklare hvorfor dette er gældende:
F'=(-x/(x+y))
Kan virkerlig ikke forstå det ...
Håber der er nogle som kan hjælpe mig :)
Tak.
Jeg sidder med en opgave om phi og jeg skal nu forklare hvorfor dette er gældende:
F'=(-x/(x+y))
Kan virkerlig ikke forstå det ...
Håber der er nogle som kan hjælpe mig :)
Tak.
Svar #2
20. marts 2007 af JonasMeldgaard (Slettet)
phi' betyder phi markeret, hvis det skulle hjælpe..
Skriv et svar til: Forklar: F'=(-x/(x+y))
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
