Matematik
funktion... hvordan?
20. marts 2007 af
Rapid (Slettet)
Den er lidt kompliceret dennne opgave... nogen der kan hjælpe?
Funktionen f er givet ved
f(x)=(x+1)*e^2x
Det oplyses, at
F(x)= S f(x)dx og at F(0)=1,25
Vis ved beregning, at
F(x)= (0,5x + 0,25)*e^2x + 1
Funktionen f er givet ved
f(x)=(x+1)*e^2x
Det oplyses, at
F(x)= S f(x)dx og at F(0)=1,25
Vis ved beregning, at
F(x)= (0,5x + 0,25)*e^2x + 1
Svar #1
20. marts 2007 af dnadan (Slettet)
Prøv først at integrere f(x), dermed fås nu F(x)+k, k findes ved at indsætte dit punkt (1,25;0)
Svar #3
20. marts 2007 af Rapid (Slettet)
er ikke helt 100% med... måske kunne du lave et løsningsforslag..?
Skriv et svar til: funktion... hvordan?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
