Matematik

funktion, <3

22. marts 2007 af hermione (Slettet)
en funktion f(x) r givet ved:
f(x)= -1/3*3,14*X^3+4*X^2

hejsa. kan i hjælpe mig med at differentirer? jeg kan nemlig ikke finde mine regnereglr for de forskellige led...

på forhånd tak:D

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2007 af mathon

f(x) = -(pi/3)*x^3+4x^2

f'(x) = -(pi/3)*3*x^(3-1) + 4*2x^(2-1)

f'(x) = -pi*x^2 + 8x


Skriv et svar til: funktion, <3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.