Matematik
SVÆR Isolering
28. marts 2007 af
Panthers88 (Slettet)
Hey derude :)
Har siddet med denne isolerings opgave.. men kan simpelthen ikke løse den ..
a skal isoleres i følgende:
(4-a)^3/2 - 1/3(4-a)^3 = 8/3
Mange tak på forhånd.. :)
Har siddet med denne isolerings opgave.. men kan simpelthen ikke løse den ..
a skal isoleres i følgende:
(4-a)^3/2 - 1/3(4-a)^3 = 8/3
Mange tak på forhånd.. :)
Svar #1
28. marts 2007 af hogt.dk (Slettet)
Sættes t=(4-a)^3/2 går det noget nemmere:
t-1/3t^2=8/3
t kan nu bestemmes ved at løse denne andengradsligning. Herefter kan a bestemmes ved at indsætte t-værdierne i t=(4-a)^3/2 og isolere a.
t-1/3t^2=8/3
t kan nu bestemmes ved at løse denne andengradsligning. Herefter kan a bestemmes ved at indsætte t-værdierne i t=(4-a)^3/2 og isolere a.
Svar #3
28. marts 2007 af Panthers88 (Slettet)
#2 sådan en har jeg ikke ??
Og jeg #1 jeg får ikke den rigtige metode med din ??
Og jeg #1 jeg får ikke den rigtige metode med din ??
Svar #4
28. marts 2007 af Panthers88 (Slettet)
#1 . eller nærmere.. det er da ligeså svært når t er negativt.. man kan jo ikke tage kvadratroden af noget negativt ?
Skriv et svar til: SVÆR Isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
