Fysik
Gaspartikels stød mod væg
04. april 2007 af
Christinana (Slettet)
En gaspartikel rammer en væg.
Kan jeg godt antage, at indgangsvinkel i forhold til normalen på væggen er lig med udgangsvinklen (dvs. gaspartiklen opfører sig som lyd, der reflekteres af en overflade)?
Kan jeg godt antage, at indgangsvinkel i forhold til normalen på væggen er lig med udgangsvinklen (dvs. gaspartiklen opfører sig som lyd, der reflekteres af en overflade)?
Svar #1
04. april 2007 af Christinana (Slettet)
Ok, det var ikke så godt formuleret. Der skal stå "lys", ikke "lyd".
Jeg har lavet en skitse: http://peecee.dk/?id=37947
i er indgangsvinklen og u er udgangsvinklen i forhold til væggens normal. Kan det så passe, at i = u for en gaspartikel?
Fortsat god ferie :)
Jeg har lavet en skitse: http://peecee.dk/?id=37947
i er indgangsvinklen og u er udgangsvinklen i forhold til væggens normal. Kan det så passe, at i = u for en gaspartikel?
Fortsat god ferie :)
Svar #2
04. april 2007 af Christinana (Slettet)
Haha, på billedet kom jeg til at skrive b i stedet for u. For at gøre det helt klart, så er u = b (og jeg vil brgue u fremover :P).
i - indgangsvinkel
u - udgangvinkel!!!
Påskeferien tager hårdt på mig :)
i - indgangsvinkel
u - udgangvinkel!!!
Påskeferien tager hårdt på mig :)
Skriv et svar til: Gaspartikels stød mod væg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
