Matematik
Eksamensopgave uden hjælpemidler.
05. april 2007 af
Sahar (Slettet)
Hej.. Jeg har lavet den første del af opgave c. Er begyndt på næste del, hvor jeg skal bestemme koordinatsæt. Men t bliver et mærkelig tal. Håber der er en der vil hjælpe.
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer06/2006-8-1_UDEN.pdf
Tak
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer06/2006-8-1_UDEN.pdf
Tak
Svar #1
05. april 2007 af eightx2 (Slettet)
l: (x,y,z)=(3,5,1)+t(1,5,-1)
2x-3y+4z=12
Sæt nu de tre koordinatfunktioner ind på x, y og z's plads i planens ligning:
2(3+t)-3(5+5t)+4(1-t)=12
Bliver t et mærkeligt tal?
2x-3y+4z=12
Sæt nu de tre koordinatfunktioner ind på x, y og z's plads i planens ligning:
2(3+t)-3(5+5t)+4(1-t)=12
Bliver t et mærkeligt tal?
Svar #3
05. april 2007 af Sahar (Slettet)
Mange tak.. har opdaget min fejl.. havde ikke set 12, derfor fik jeg 5/17... :)
Skriv et svar til: Eksamensopgave uden hjælpemidler.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
