Matematik

hvordan siges det?

07. april 2007 af Chimmi (Slettet)
f(x)=integralet af kdx=kx+c

hvis jeg giver en forklaring om hvad der er gjort ovenover, kan jeg så sige at jeg har integreret på begge sider af lighedstegnet? eller hvordan siger man?

på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2007 af janandersen (Slettet)

Det korrekte vil være, at du har løst integralet, dvs fundet stamfunktionen.

Hvis opgaven havde været at f(x) = k, så kan man sige, at du integrerer f(x) ved at bestemme integralet af kdx

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2007 af Esbenps

Enig med ovenstående med en undtagelse. Man kan ikke sige, at man 'løser' et integral. Man kan beregne et integral... småting, jeg ved det!

Jeg ville bare sige, at jeg integrerer; evt. på begge sider af lighedstegnet.

Skriv et svar til: hvordan siges det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.