Matematik
Løs Ligningen???
07. april 2007 af
Bjerrisgaard (Slettet)
Hej..
Hvis der var nogle som kunne hjælpe mig med disse to ligninger ville jeg blive glad:-)
De lyder sådan:
1000 = 1139*e^-0,174+789
og
3 = 36000/ x^2+20x
Hvis der var nogle som kunne hjælpe mig med disse to ligninger ville jeg blive glad:-)
De lyder sådan:
1000 = 1139*e^-0,174+789
og
3 = 36000/ x^2+20x
Svar #1
07. april 2007 af Mimical (Slettet)
Første opgave kan du omskrive til

Og det giver et falsk udsagn!
Den anden bliver en andengradsligning som du skal løse
=36000 \leftrightarrow 3x^2+6x-36000=0$$)
Og det giver et falsk udsagn!
Den anden bliver en andengradsligning som du skal løse
Svar #3
08. april 2007 af Bjerrisgaard (Slettet)
Hej. Tusinde tak for hjælpen.
Forstår dog godt hvorfor den første ligning ikke går op, kom til at skrive forkert.
Den hedder sådan:
1000 = 1139*e^-0,174x+789
Forstår dog godt hvorfor den første ligning ikke går op, kom til at skrive forkert.
Den hedder sådan:
1000 = 1139*e^-0,174x+789
Skriv et svar til: Løs Ligningen???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
