Fysik
Hastighed "Haster"
10. april 2007 af
piter (Slettet)
Hej har efterhånden lavet et par indlæg, men det lader ikke til nogen kan komme med svar på mine spørgsmål.
Kan i hjælpe med de her 3 opgaver?
En streng hvis længde er 0.500 m, og hvis masse pr. længdeenhed er 2.00*10^-1kg/m svinger med grundtonen 440 s^-1 k = 1.00
1)Find ud af hvor stor bølgens udbredelseshastighed er langs strengen.
2)Find ud af med hvilken kraft strengen er spændt op
3)Hvis man ændre opspændingskraften til 45.0 Newton, Hvor stor bliver grundtonens frekvens så?
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre i følgende opgaver..
1) v = f*Lambda = 440/???
Kan i hjælpe med de her 3 opgaver?
En streng hvis længde er 0.500 m, og hvis masse pr. længdeenhed er 2.00*10^-1kg/m svinger med grundtonen 440 s^-1 k = 1.00
1)Find ud af hvor stor bølgens udbredelseshastighed er langs strengen.
2)Find ud af med hvilken kraft strengen er spændt op
3)Hvis man ændre opspændingskraften til 45.0 Newton, Hvor stor bliver grundtonens frekvens så?
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre i følgende opgaver..
1) v = f*Lambda = 440/???
Svar #1
11. april 2007 af sheaf (Slettet)
Den her bemærkning "men det lader ikke til nogen kan komme med svar på mine spørgsmål. " er simpelthen skammelig. Jeg _har_ svaret dig, men hverken i dine øvrige, identiske indlæg, eller i den besked, du sendte til mig, kommer du med uddybende spørgsmål.
For de der måtte have lyst til at hjælpe piter med at tolke mit svar, tag udgangspunkt i:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=329528
Og jeg vil afsløre så meget, at for grundtonen er n=1, så hvor har den stående bølge knuder, og hvad er så dens bølgelængde...
For de der måtte have lyst til at hjælpe piter med at tolke mit svar, tag udgangspunkt i:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=329528
Og jeg vil afsløre så meget, at for grundtonen er n=1, så hvor har den stående bølge knuder, og hvad er så dens bølgelængde...
Skriv et svar til: Hastighed "Haster"
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
