Matematik
vækst
10. april 2007 af
juliegg (Slettet)
Hej..
er der en som kan hjælpe, jeg har fundstændig glemt hvordan man regner e ud i hendoldsvis:
f(x)=200*e^0,085*20
og f(x)= 1700/1+3,2*e^-1,5*20
er der en som kan hjælpe, jeg har fundstændig glemt hvordan man regner e ud i hendoldsvis:
f(x)=200*e^0,085*20
og f(x)= 1700/1+3,2*e^-1,5*20
Svar #3
10. april 2007 af Madsst (Slettet)
Det er fordi e er defineret på en måde så det circa er som skrevet i #1. Det har ikke noget at gøre med din ligning.
Skriv et svar til: vækst
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
