Matematik

Rumfang

14. april 2007 af Hami-D (Slettet)
I en bestemt type lukket kasse skal længden være 2 gange bredden, og højden skal være 0,4 gange bredden.
a) Bestem kassens rumfang udtrykt ved bredden.

Nogen der kan hjælpe mig med den opgave?

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2007 af Mimical (Slettet)

Kassens rumfang er b (bredde) gange l (længde) gange h (højde). Dernæst indsættes 2 gange b istedet for l og 0,4 gange b istedet for h og så ganger du bare ud.

Svar #2
14. april 2007 af Hami-D (Slettet)

Der er jo ikke nogen tal jeg kan gange.. Så det vil sige jeg skal gøre sådan her:

Vi siger bredden er lig med x

x * 2 = længden

x * 0,4 = højden

x = bredden

Kan det passe?

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2007 af Mimical (Slettet)

Ja, det ganger du bare sammen.

Svar #4
14. april 2007 af Hami-D (Slettet)

Okay tak igen :D

Svar #5
14. april 2007 af Hami-D (Slettet)

bliver det så 0,8x^3? Eller?

Brugbart svar (0)

Svar #6
15. april 2007 af Esbenps

Jeps!

Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.