Matematik
parabel og en linje! skæring!
15. april 2007 af
nadia0 (Slettet)
Hvordan var det nu man regner sådanne opg: ?
En parabel er givet ved y=-x^2+4x-7 og en ret linje er givet ved y=-4x+3
Gör rede for at parablen og linjen skærer hinanden i to punkter?
En parabel er givet ved y=-x^2+4x-7 og en ret linje er givet ved y=-4x+3
Gör rede for at parablen og linjen skærer hinanden i to punkter?
Svar #1
15. april 2007 af Wrune (Slettet)
-sæt de 2 udtryk lig med hinanden
-regn x
-sæt de 2 x'er du finder ind i en af de 2 formler for at finde y
done :D
mvh Wrune
-regn x
-sæt de 2 x'er du finder ind i en af de 2 formler for at finde y
done :D
mvh Wrune
Svar #2
15. april 2007 af nadia0 (Slettet)
er det sådan: -x^2+4x-7-4x+3 = -x^2-4
hvilken formel skal jeg sætte den ind i?
hvilken formel skal jeg sætte den ind i?
Skriv et svar til: parabel og en linje! skæring!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
