Matematik
matematik
15. april 2007 af
morten-2 (Slettet)
er der nogen der kan hjælpe mig med at regne opgaven.
tak på forhånd
at køre med et bestemt taxafirma i dagtimerne koster 33,00 kr. i startgebyr samt 10,55 kr. pr. km. det antages, at der ikke betales for ventetid.
a) opstil en formel for sammenhængen mellem turens længde (antal km) og det beløb, man skal betale for turen.
b) hvor langt kan man køre for 200 kr?
tak på forhånd
at køre med et bestemt taxafirma i dagtimerne koster 33,00 kr. i startgebyr samt 10,55 kr. pr. km. det antages, at der ikke betales for ventetid.
a) opstil en formel for sammenhængen mellem turens længde (antal km) og det beløb, man skal betale for turen.
b) hvor langt kan man køre for 200 kr?
Svar #1
15. april 2007 af Teazy (Slettet)
y = 10,55x + 33
y = turens pris, x = antal km
b) (200-33)/10,55
y = turens pris, x = antal km
b) (200-33)/10,55
Skriv et svar til: matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
