Matematik

regne i parantes

17. april 2007 af Lisa02 (Slettet)
(+7) * (-6)

Siger man så: 7*6 = 42
Og fordi + * - = -
Er resultatet -42 ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2007 af cute_tiger (Slettet)

Jeg ville nok skrive det (+7) * (-6) = -(6*7), som så også giver -42

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2007 af cute_tiger (Slettet)

Jeg ville nok skrive (+7) * (-6) = -(6*7) som så også er -42

Svar #3
17. april 2007 af Lisa02 (Slettet)

okey tak og et til spørgersmål.

(42) / (-7)

42/7 = 7

Men fordi at det er (-7) - og fordi + * - giver - er resultattet -> -7 ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. april 2007 af cute_tiger (Slettet)

Nu er det division ikke gange, men ja samme regler gælder. Men du skal ikke skrive det som du gør, du må gerne regne det ud sådan, men man skal vist skrive det med de rette tegn under hele udregningen, ellers kan de give problemer senere når der kommer flere tal. Jeg ville skrive det (42) / (-7) = -(42/7)=-7

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. april 2007 af Esbenps

42/(-7) = -42/7 = -6...

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. april 2007 af Esbenps

#4
Pas nu på! Den lille tabel giver altid problemer :-)

Svar #7
17. april 2007 af Lisa02 (Slettet)

nå jo, tak ;)

Brugbart svar (0)

Svar #8
17. april 2007 af cute_tiger (Slettet)

Jeg tjekkede vist ikke resultatet, ups... Tjekkede kun regnemetoden...

Brugbart svar (0)

Svar #9
18. april 2007 af MUSKMUSK (Slettet)

Til dit første spørgsmål, bør du nok skrive 7*(-6) = -42 i stedet for (+7)*(-6) = -42, da "+7" er det samme som 7 fordi det altid er pos, hvis ikke andet er angivet.

Skriv et svar til: regne i parantes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.