Matematik

Har brug for hjælp!

18. april 2007 af Filikci
Opgaven lyder sådan:
En trekants areal er bestemt ved dens højde og dens grundlinje, og en cirkels areal er bestemt ved dens radius. En trekant og en cirkel skal have samme areal.
a) Indfør passende variable, og opstil et udtryk, som beskriver denne sammenhæng.
Jeg har lavet den, men er bare ikke helt sikker. Hvad vil I sige?

På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2007 af mathon


hvad har du "produceret"?

Svar #2
18. april 2007 af Filikci

A=(2*pi*r^2)/(h*g)

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2007 af mathon

pi*r^2 = A = ½*h*g

pi*r^2 = ½*h*g

eller måske

r = sqr([(h*g)/(2pi)]

Svar #4
19. april 2007 af Filikci

er det så ikke rigtig det som jeg har lavet?

Skriv et svar til: Har brug for hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.