Matematik
Opgave
18. april 2007 af
Hans4444 (Slettet)
Nogen som vil hjælpe med at se om denne opgave er korrekt?
Link: http://peecee.dk/?id=40344
Link: http://peecee.dk/?id=40344
Svar #1
18. april 2007 af Zipzap112 (Slettet)
A er rigtig nok, men b finder man i eksponentielle funktioner ved at sige y1/a^x1 = 10/1^2 = 5
Funktioner kommer så til at hedde: f(x)=5*2^x
Funktioner kommer så til at hedde: f(x)=5*2^x
Skriv et svar til: Opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
