Matematik
MATEMATIKERE-HJÆLP!
22. april 2007 af
Yndlingsbabe (Slettet)
hej jeg har fået denne opgave stillet:
Om en variabel T oplyses, at den er omvendt proportional med kvadratet på en variabel v.
Bestem T udtrykt ved v.
nogen der kan løse den og forklare mig hvad I gør?
Om en variabel T oplyses, at den er omvendt proportional med kvadratet på en variabel v.
Bestem T udtrykt ved v.
nogen der kan løse den og forklare mig hvad I gør?
Svar #1
22. april 2007 af Pistol Pete (Slettet)
Sådan gennemgik vores matematiklærer det, men han er lidt spøjs så...
En proportional funktion ser således ud: y=a*x
og en omvendt proportional således: y=a/x
Det vil sige at opgaven ser således: T=1/v^2
En proportional funktion ser således ud: y=a*x
og en omvendt proportional således: y=a/x
Det vil sige at opgaven ser således: T=1/v^2
Skriv et svar til: MATEMATIKERE-HJÆLP!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
