Matematik

Matematik (%)

25. april 2007 af ibibibber (Slettet)
Hej .. Hvordan regner man denne opgave ud?

En mand vejer 77 kg. Det er 3,8% af vægten af en løve. Hvad vejer løven så????

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2007 af Riemann

3.8% = 0.038

Dvs.,

0.038*[Løvens vægt]=77 kg

prøv at læse denne ligning

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2007 af Esbenps

#1
Ja, det er altid sjovt at læse ligninger!

Svar #3
25. april 2007 af ibibibber (Slettet)

Ok Jeg har fundet ud af det. Tak

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. april 2007 af Riemann

Det var bare en tyrkfejl. Skulle have stået "løse" ;)

Svar #5
25. april 2007 af ibibibber (Slettet)

hvad med denne opgave ???


En mand vejer så 99 kg. Mandens vægt er 69,3% af den samlede vægt af hele hans familie.
Hvormeget vejer familien tilsammen?

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. april 2007 af Riemann

prøv at kom med et bud.

Det er ligesom i sidste opgave - bare anderledes.

Svar #7
25. april 2007 af ibibibber (Slettet)

Ok jeg prøver

99/0,693 er det rigtigt??

Brugbart svar (0)

Svar #8
25. april 2007 af Riemann

Ja, du har nemlig at

0.693*[Familiens vægt]=99 kg



[Familiens vægt]= 99 / 0.693,

som du også skriver :-)

Svar #9
25. april 2007 af ibibibber (Slettet)

Jee. Sidste spørgsmål.


Den samlede vægt af familien udgør 0,346% af den anden families vægt. Hvad vejer så den anden familie?

Jeg har prøvet, men hvis du giver mig et hint, så er det måske hjælp nok

Brugbart svar (0)

Svar #10
25. april 2007 af Riemann

Det er det samme igen,

[Familiens vægt] / 0.00346

Jeg går ud fra at familiens vægt er svaret fra #8.

(I øvrigt: du skriver 0.346%. Hvis du mener 34.6% skal du dividere med 0.346 i stedet for 0.00346.)

Skriv et svar til: Matematik (%)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.