Matematik
Verdens hurtigste hjælp!
29. april 2007 af
ElectrcBoogie (Slettet)
Hjælp med procenter!
Jeg har 9579 varer og 10095 varer, hvilket giver en difference på 516 varer!
Men hvad er den procentvise stigning? Altså fra 9579 varer til 10095 varer?
Jeg har 9579 varer og 10095 varer, hvilket giver en difference på 516 varer!
Men hvad er den procentvise stigning? Altså fra 9579 varer til 10095 varer?
Svar #1
29. april 2007 af holretz (Slettet)
Du udregner altid ændringer således: (slut - begynd)/begynd
Altså (10095 - 9579)/9579 = 516/9579 = 0,05387
hvis du skriver det i procent, så er det 100*0,05387 =
5,387 %
Altså (10095 - 9579)/9579 = 516/9579 = 0,05387
hvis du skriver det i procent, så er det 100*0,05387 =
5,387 %
Skriv et svar til: Verdens hurtigste hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
