Matematik
ser dette rigtigt ud? %-vis stigning...
01. maj 2007 af
kp89 (Slettet)
Opg: hvor mange procent stiger pigens vægt, når hun bliver 1cm højere og 10 cm højere.
har forskriften: f(x)=2,6994.1,01775^x
Først tager vi for 100 cm: f(x)=2,6994*1,01775^100= 15,68
Derefter kan vi tage for 101 cm:f(x)=2,6994*1,01775^101 =15,96
derefter bruger vi formlen: (k2-k1)/k1*100%
(15,96-15,68)/15,68*100% = 1,7%
Derefter kan vi tage for 10 cm:
f(x) = 2,6994*1,01775^110 = 18,69
og bruge formlen igen: (18,69-15,68)/15,68*100%=19,19%
ser alt dette rigtigt ud??
har forskriften: f(x)=2,6994.1,01775^x
Først tager vi for 100 cm: f(x)=2,6994*1,01775^100= 15,68
Derefter kan vi tage for 101 cm:f(x)=2,6994*1,01775^101 =15,96
derefter bruger vi formlen: (k2-k1)/k1*100%
(15,96-15,68)/15,68*100% = 1,7%
Derefter kan vi tage for 10 cm:
f(x) = 2,6994*1,01775^110 = 18,69
og bruge formlen igen: (18,69-15,68)/15,68*100%=19,19%
ser alt dette rigtigt ud??
Svar #1
01. maj 2007 af kp89 (Slettet)
tillæg spørgsmål:
Hvor mange cm er pigen vokset når hendes vægt er steget med 15 %?
kan ikke finde ud af den;) nogen hjælP???
Hvor mange cm er pigen vokset når hendes vægt er steget med 15 %?
kan ikke finde ud af den;) nogen hjælP???
Skriv et svar til: ser dette rigtigt ud? %-vis stigning...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
