Matematik
Matematik opgtave
02. maj 2007 af
qaker (Slettet)
7 = 10 / ( 1+ 19e^0,018*t)
så
7+133e^0,018t = 10
ln(10)-ln(7)=133*0,018t ?? rigtigt ?
så
7+133e^0,018t = 10
ln(10)-ln(7)=133*0,018t ?? rigtigt ?
Svar #1
02. maj 2007 af holretz (Slettet)
7 = 10 / ( 1+ 19e^0,018*t) <=>
7* ( 1+ 19e^0,018*t) = 10 <=>
10/7 = 1 + 19e^0,018*t <=>
10/7 -1 = 19e^0,018*t <=>
(10/7 - 1)/19 = e^0,018*t <=>
ln((10/7 - 1)/19)) = 0,018*t o.s.v.
7* ( 1+ 19e^0,018*t) = 10 <=>
10/7 = 1 + 19e^0,018*t <=>
10/7 -1 = 19e^0,018*t <=>
(10/7 - 1)/19 = e^0,018*t <=>
ln((10/7 - 1)/19)) = 0,018*t o.s.v.
Skriv et svar til: Matematik opgtave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
