Matematik

Areal

02. maj 2007 af qaker (Slettet)
Areal af f(x)= 0,12* kvardrod(16x^2-x^4) grænserne er 0-4

jeg får Stamfunktion til 0,12(konstant udenfor an ? ) * 2/3*(16x^2-x^4)^(3/2) men det gir da 0 :S ?
help...

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2007 af holretz (Slettet)

Det giver 2.56..

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2007 af holretz (Slettet)

0.4000000000e-1*(-16.+x^2)*(16.*x^2-1.*x^4)^(1/2)/x

Svar #3
02. maj 2007 af qaker (Slettet)

vil også gerne se en udregning.. :P svar hjælper mig jo ikke ligefrem til at forstå logikken i opgaven

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. maj 2007 af holretz (Slettet)

Det er det svar som Maple giver for det ubestemte integrale..

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. maj 2007 af holretz (Slettet)

Du skal starte med at reducere udtrykket inden du integrerer...

Brugbart svar (0)

Svar #6
02. maj 2007 af holretz (Slettet)

kvardrod(16x^2-x^4) = kvadratrod( x^2*(16 - x^2) =

x*kvadratrod(16 - x^2)

kan du ikke lave en partiel integration så ?

Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.