Matematik
Sidelængde af terning
02. maj 2007 af
Toftdahl999 (Slettet)
Jeg kan ikke finde ud af, at finde sidelængden af en terning ..
Jeg ved at Rumfanget er 2,4 .. Og kender formlen V=L^3?
Hjælp ..
Jeg ved at Rumfanget er 2,4 .. Og kender formlen V=L^3?
Hjælp ..
Svar #2
02. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)
Så siger du L^3 = 2,4 og får 1,3 plus 2 komplexe rødder, som du nok ikke skal bruge?
V.h.
Erik Morsing.
V.h.
Erik Morsing.
Skriv et svar til: Sidelængde af terning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
