Matematik
En integral opgave
06. maj 2007 af
berivan23 (Slettet)
Hej, jeg har svært ved at overskue en lille opgave om en integral opgave.. Håber der er nogen der kan hjælpe mig... Den lille opgave ligger på linket..
Se link:
http://peecee.dk/?id=43853
på forhånd tak
Se link:
http://peecee.dk/?id=43853
på forhånd tak
Svar #1
06. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)
Det andet integral skriver du som
x^-1*(x^2-2), altså f(x) = x - 2/x (2 led). Dem kan du sagtens regne ud!!
V.h.
Erik Morsing
x^-1*(x^2-2), altså f(x) = x - 2/x (2 led). Dem kan du sagtens regne ud!!
V.h.
Erik Morsing
Svar #2
06. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)
Se lige her:
Den første opgave bruger du substitutionen u=4*x
V.h.
Erik Morsing.
Den første opgave bruger du substitutionen u=4*x
V.h.
Erik Morsing.
Skriv et svar til: En integral opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
