Matematik
forvirret ang fremgangsmåde
08. maj 2007 af
Sannaen (Slettet)
hejsa..
Jeg sidder lig eog forsøger at løse denne opgave, meeen ville så tjekke efter på quickmatk.com og ser at det ikke helt passer... Hvad er rigtigt?
Min brugte formel:
F(x) = f(x) * g(x)
F’(x) = f(x) * g’(x) + f’(x) * g(x)
Min opgave:
F(x) = e^x sin(3x)
F’(x) = ?
Min løsning:
F’(x) = (e^x)' * sin(3x) + (e^x) * (sin(3x))' =
e^x * sin(3x) + e^x * 3 * cos(3x) =
e^x (sin(3x) + 3*cos(3x))
Quickmath's løsning:
f'(x) = 3(e^x)cos(3x)+(e^x)sin(3x)
Jeg sidder lig eog forsøger at løse denne opgave, meeen ville så tjekke efter på quickmatk.com og ser at det ikke helt passer... Hvad er rigtigt?
Min brugte formel:
F(x) = f(x) * g(x)
F’(x) = f(x) * g’(x) + f’(x) * g(x)
Min opgave:
F(x) = e^x sin(3x)
F’(x) = ?
Min løsning:
F’(x) = (e^x)' * sin(3x) + (e^x) * (sin(3x))' =
e^x * sin(3x) + e^x * 3 * cos(3x) =
e^x (sin(3x) + 3*cos(3x))
Quickmath's løsning:
f'(x) = 3(e^x)cos(3x)+(e^x)sin(3x)
Svar #1
08. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)
Du skal have f0g=f'(g(x)*g'(x)) og så får du:
-3/10*exp(x)*cos(3*x)+1/10*exp(x)*sin(3*x)
V.h.
Erik Morsing.
Benyt nu reglen!!!
-3/10*exp(x)*cos(3*x)+1/10*exp(x)*sin(3*x)
V.h.
Erik Morsing.
Benyt nu reglen!!!
Skriv et svar til: forvirret ang fremgangsmåde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
