Matematik

Funktioner

09. maj 2007 af Cumano (Slettet)
Nogen der kan hjælpe ?

Figuren viser grafen for funktionerne

f(x)=-(1/2)x^2+3x+5(1/2)
g(x)=10-1(1/2)x
LØs ligningen f(x) = g(x) eksakt..

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2007 af iB (Slettet)

f(x) = g(x)
<=>
-(1/2)x^2+3x+5(1/2) = 10-1(1/2)x
...

Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.