Matematik
OPGAVEN
13. januar 2003 af
SP anonym (Slettet)
Her er 2 opgaver som jeg har problemer med:
1)
I et koordinatsystem er en cirkel bestemt ved ligningen:
x² - 6x + y² + 8y = 0
A. Bestem Centrum og radius for cirklen
B. Bestem en ligning for den tangent til cirklen, der går gennem koordinatsystemets begyndelse
2)
I et koordinatsystem har en firkant ABCD vinkelspidserne:
A (2,3) B(-2,2) C(-2,-2), D(4,-2)
A. Beregn koordinatsættet til diagonalernes skæringspunkt.
plz hjælp mig nogen!!
1)
I et koordinatsystem er en cirkel bestemt ved ligningen:
x² - 6x + y² + 8y = 0
A. Bestem Centrum og radius for cirklen
B. Bestem en ligning for den tangent til cirklen, der går gennem koordinatsystemets begyndelse
2)
I et koordinatsystem har en firkant ABCD vinkelspidserne:
A (2,3) B(-2,2) C(-2,-2), D(4,-2)
A. Beregn koordinatsættet til diagonalernes skæringspunkt.
plz hjælp mig nogen!!
Svar #2
13. februar 2005 af andreasc (Slettet)
her plejer man så at skrive hvordan man har gjort ! :S
Svar #3
13. februar 2005 af frodo (Slettet)
næhh. ikke når man selvkan finde svaret!
men går ud fra, at du gerne vil have hjælp til opgaven.
1) benyt metoden "completing the square" hvor du får det skrevet som en sum i anden potens:
x^2-6x = (x-3)^2-9
skriv det hele på denne måde, og hiv alle konstanterne over til venstre.
men går ud fra, at du gerne vil have hjælp til opgaven.
1) benyt metoden "completing the square" hvor du får det skrevet som en sum i anden potens:
x^2-6x = (x-3)^2-9
skriv det hele på denne måde, og hiv alle konstanterne over til venstre.
Skriv et svar til: OPGAVEN
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
