Matematik
Eksponentielle Funktioner
11. maj 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hvis censor fortæller hvad a , b og x fortæller er det nok med at sige
a = kaldes også fremskrivnings faktor, som bestemmer vækstens størrelse og dermed hvordan buen krummer fremskrivnings faktor fortæller når x vokser med 1
b = startværdi /fortæller hvor grafen skærer y-aksen
x = kaldes antal terminer
har b endelige ikke et anden navn
hvis censor fortæller hvad a , b og x fortæller er det nok med at sige
a = kaldes også fremskrivnings faktor, som bestemmer vækstens størrelse og dermed hvordan buen krummer fremskrivnings faktor fortæller når x vokser med 1
b = startværdi /fortæller hvor grafen skærer y-aksen
x = kaldes antal terminer
har b endelige ikke et anden navn
Svar #1
11. maj 2007 af ibibib (Slettet)
a: Når x vokser med 1 bliver y ganget med a.
b: Når x=0 er y=b.
b: Når x=0 er y=b.
Svar #2
11. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)
Grafen er decelererende, når a er over 0 men mindre en 1. forstår ikke den her sætning helt fandt den i min rapport
mener de altså at fx a skal være over 0 fx 0,9 men ik højere end 1 så er den decelererende altså grafen vil blive en faldne
ligesom den her ik Y=5 0,75x
det er en faldede fordi den er mindre en
Grafen er accelererende, når a er over 1.
ligesom den 30*1,06
fordi den er over en ik ?
er det rigtig det jeg mener
mener de altså at fx a skal være over 0 fx 0,9 men ik højere end 1 så er den decelererende altså grafen vil blive en faldne
ligesom den her ik Y=5 0,75x
det er en faldede fordi den er mindre en
Grafen er accelererende, når a er over 1.
ligesom den 30*1,06
fordi den er over en ik ?
er det rigtig det jeg mener
Skriv et svar til: Eksponentielle Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
