Matematik
Matematik
12. maj 2007 af
hermione (Slettet)
Hejsa:D kan i hjælpe mig med denne opgave?
f(x)= x^2+ 2/x , x#0
a) bestem f'(x)
jeg har prøvet at finde f'(x) men ved ikke om det er rigtigt.
f'(x) = 2x * x
jeg er bare lidt usikker omkring det med 2/x
tak for hjælpen :)
Hejsa:D kan i hjælpe mig med denne opgave?
f(x)= x^2+ 2/x , x#0
a) bestem f'(x)
jeg har prøvet at finde f'(x) men ved ikke om det er rigtigt.
f'(x) = 2x * x
jeg er bare lidt usikker omkring det med 2/x
tak for hjælpen :)
Skriv et svar til: Matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
