Matematik

Sandsynlighed - Hypergeometrisk fordeling

13. maj 2007 af Jaedicke (Slettet)
Blandt 30 ure er det 6 defekte. Der udtages tilfældigt 5 ure fra kassen.

Sandsynligheden for, at der blandt de udtagne ure netop er 2 defekte er udregnet til 21.3%

Bestem sandsynligheden for, at der blandt de udtagne ure er netop 2 defekte, når det er givet, at der er mindst 1 defekt blandt de udtage ure????

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2007 af ibibib (Slettet)

P(X=2|X>=1) = P(X=2)/P(X>=1)

Skriv et svar til: Sandsynlighed - Hypergeometrisk fordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.