Matematik
gaffelfunktion uden hjælpemidler
13. maj 2007 af
Jaedicke (Slettet)
Om en funktion f oplyses, at
x-3 for x<-3
f(x) = b for x=-3
ax^2-4 for x>-3
Bestem konstanten a, når det oplyses, at f har en grænseværdi for x gående mod -3
For hvilken værdi af b er f kontinuert i x=-3
Håber på, at der er en venlig sjæl, der vil hjælpe mig med at slå hul på denne opgave!
x-3 for x<-3
f(x) = b for x=-3
ax^2-4 for x>-3
Bestem konstanten a, når det oplyses, at f har en grænseværdi for x gående mod -3
For hvilken værdi af b er f kontinuert i x=-3
Håber på, at der er en venlig sjæl, der vil hjælpe mig med at slå hul på denne opgave!
Skriv et svar til: gaffelfunktion uden hjælpemidler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
