Matematik

Ligning

14. maj 2007 af Lisa02 (Slettet)
Hvordan laver man sådan en ligning:

1,5x-11 = x-1


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2007 af Stenalt (Slettet)

1,5x-11=x-1 --> 0,5X=1+ --> x=20

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2007 af Stenalt (Slettet)

1,5x-11=x-1 --> 0,5X=10 --> x=20
sådan skulle det stå

Svar #3
14. maj 2007 af Lisa02 (Slettet)

hvordan får du 0,5x ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. maj 2007 af badooo (Slettet)

Du isolerer x.. Se 2. linje.

1,5x-11 = x-1 |læg 11 til på begge sider

1,5x = x+10 |træk x fra på begge sider

Svar #5
15. maj 2007 af Lisa02 (Slettet)

Jamen nu hvor der står:

0,5x = 10
Hvordan får man det til 20 ?

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.