Matematik
vektor opgave
15. maj 2007 af
trinemusen (Slettet)
hej. jeg har en opgave, som lyder som følger:
"i et koordinatsystem er to vektorer: a.vektor og b.vektor bestemt ved
a.vektor=(4 over 3) og
b.vektor=(19 over -17)
bestem tallene s og t, så sa.vektor + ta.tværvektor = b.vektor"
mange tak hvis nogen har mulighed for at hjælpe!
"i et koordinatsystem er to vektorer: a.vektor og b.vektor bestemt ved
a.vektor=(4 over 3) og
b.vektor=(19 over -17)
bestem tallene s og t, så sa.vektor + ta.tværvektor = b.vektor"
mange tak hvis nogen har mulighed for at hjælpe!
Svar #2
15. maj 2007 af Jargal (Slettet)
jeg mener det er sådan
4s-3t=19
3s+4t=-17
så de er bare 2 ligninger...
4s-3t=19
3s+4t=-17
så de er bare 2 ligninger...
Skriv et svar til: vektor opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
