Matematik
Weight: 106 lbs, Height: 5' 2
15. maj 2007 af
M-Rocco (Slettet)
Weight: 106 lbs, Height: 5' 2
Oversæt til
Vægt: _____kg Højde: _____cm
og sig hvordan du regnede det ud
Oversæt til
Vægt: _____kg Højde: _____cm
og sig hvordan du regnede det ud
Svar #1
15. maj 2007 af Mandelbrot (Slettet)
http://www.formel.dk/
Klik på enheder i venstre spalte, og derefter på enhedsomregner.
Klik på enheder i venstre spalte, og derefter på enhedsomregner.
Svar #2
15. maj 2007 af Romulus (Slettet)
Google har en meget smart funktion, der er yderst velegnet til dette formål..
Fx kan du i søgebjælken skrive "106 lbs in kg" og googles lommeregner regner det ud ;)
106 pounds = 48.0807912 kilograms
Så kan du søge efter "5 feet 2 inches in cm"
5 feet 2 inches = 157.48 centimeters
Google is your friend!!
Fx kan du i søgebjælken skrive "106 lbs in kg" og googles lommeregner regner det ud ;)
106 pounds = 48.0807912 kilograms
Så kan du søge efter "5 feet 2 inches in cm"
5 feet 2 inches = 157.48 centimeters
Google is your friend!!
Skriv et svar til: Weight: 106 lbs, Height: 5' 2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
