Matematik
differentialligninger :S hjælp
20. maj 2007 af
Blue-Eyes (Slettet)
hvordan differentiere man (e^sinx)?
og hvordan differentierer man cosx*e^sinx?
på forhånd tak
og hvordan differentierer man cosx*e^sinx?
på forhånd tak
Svar #1
20. maj 2007 af Madsst (Slettet)
Den første er en sammensat funktion som differentieres efter reglen for en sådan:
( e^sinx )' =e^sinx * (sinx)'
Den næste er et produkt mellem cosx og sammensatte funktion ovenfor:
(cosx * e^sinx)' = (cosx)' e^sinx + cosx * (e^sinx) '
( e^sinx )' =e^sinx * (sinx)'
Den næste er et produkt mellem cosx og sammensatte funktion ovenfor:
(cosx * e^sinx)' = (cosx)' e^sinx + cosx * (e^sinx) '
Skriv et svar til: differentialligninger :S hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
