Matematik

differentiering

24. maj 2007 af omallycat (Slettet)
er der nogen der ved hvad e*ln(e) bliver når man differentiere det ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2007 af sveegaard (Slettet)

tja, ln(e) = 1, så (e*ln(e))' = e' = 0

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2007 af mathon


(e*ln(e))' = e' = 0

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2007 af gym elev3 (Slettet)

ln(e) er 1

Svar #4
24. maj 2007 af omallycat (Slettet)

så det hele ender med at give 0?

Brugbart svar (0)

Svar #5
24. maj 2007 af sveegaard (Slettet)

Ja

Skriv et svar til: differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.