Matematik
Kan ik' komme videre
26. maj 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
S arcsin^n x dx = ?
Nogen der vil løse den?
I går viste jeg at
S sin^n x dx = - 1/n *sin^n-1 x *cosx + n/(n-1) * Ssin^n-2 x dx
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=347829
Hvis man spejler den, så har vi y=arcsin^n x
sin^n y = x , Hvad gør vi nu?
Nogen der vil løse den?
I går viste jeg at
S sin^n x dx = - 1/n *sin^n-1 x *cosx + n/(n-1) * Ssin^n-2 x dx
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=347829
Hvis man spejler den, så har vi y=arcsin^n x
sin^n y = x , Hvad gør vi nu?
Svar #1
26. maj 2007 af sigmund (Slettet)
Resultatet kan du se på http://functions.wolfram.com/ElementaryFunctions/ArcSin/21/01/01/ . Inspiration til udledningen kan måske fås på http://www.math.rwth-aachen.de/mapleAnswers/html/472.html .
Skriv et svar til: Kan ik' komme videre
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
